|

Trocul revine pe Internet. FLIP- serviciu online prin care poți face schimb de haine

flipster

Patru tineri întreprinzători români au lansat un serviciu online, flipster.ro, prin care utilizatorii pot face schimb de haine, încălţăminte şi accesorii, şi spun că platforma are deja 500 de membre şi peste 5.000 de articole disponibile la schimb.
„Pănă acum, în perioada beta, în care platforma a funcţionat câteva luni, pe Flipster s-au înscris peste 500 de membre şi peste 5.000 de articole sunt disponibile la schimb. Ne aşteptăm ca până la sfârşitul anului să ajungem la peste 10.000 de membre”, a declarat, într-un comunicat, Marius Cristea, co-fondator Flipster.ro.

Potrivit surse
i citate, flipster.ro vine în întâmpinarea celor care au dulapul plin, dar se gândesc în fiecare zi că nu au cu ce să se îmbrace, celor care au cumpărat lucruri frumoase, dar pe care nu au avut niciodată ocazia să le poarte, celor care îşi doresc o garderobă nouă, dar ezită, pentru că au investit deja sume mari în cea de acum.

Fiecare utilizatoare care intră pe Flipster.ro postează fotografii şi descrieri ale obiectelor de îmbrăcăminte, încălţăminte şi ale accesoriilor pe care nu le poartă, care sunt într-o condiţie bună şi foarte bună şi pot bucura pe altcineva.
„După ce explorează obiectele expuse pe platformă de către celelalte utilizatoare şi descoperă ceva care le place, membrele propun un „flip” – un schimb contra unuia sau mai multor obiecte din propria garderobă. Dacă flip-ul este considerat avantajos de ambele membre, stabilesc data la care se va face schimbul prin curier”, menţionează comunicatul.

În acest moment, serviciul este destinat exclusiv femeilor. Înscrierea este gratuită, iar autentitificarea se face cu contul de Facebook.

Costurile totale ale unui flip încep de la 17 ron şi includ preţul livrării prin curier pentru un schimb de un singur obiect contra altui singur obiect (1:1) şi ajung la 23 ron, pentru un schimb 3:3.

Platforma poate fi accesată de pe telefon, tabletă şi desktop, iar aria serviciului acoperă peste 3.200 de localităţi din România.

Cei patru fondatori ai serviciului sunt Andreas Philippi – software engineer la Cubus Arts, Gabriel Târnovan – software engineer la Cubus Arts, Marius Cristea – managing Partner al Blue Idea – IQads şi SMARK şi Mihai Târnovan – software engineer al Cubus Arts.
Andri Voicast

URL scurt: http://braila24.ro/?p=38666

avatar Publicat de pe 27 Apr 2014. Publicat in ECONOMIE, Povesti de succes. Poti urmari orice raspuns la acest articol prin RSS 2.0.

Lasa un raspuns

Comentate recent

  • piese auto ieftine: Nu există o soluție ieftină în adevăratul sens al cuvântului. Există soluția cumpărăturilor...
  • cristina vacariu: Vinovat de moartea fratiorului meu este Domnul Colonel Vacariu, adica tata. Din copilarie am fost...
  • Florea: Locuiesc la casa apa de ploaie se duce in pamint nu se scurge in canalizare atunci de ce trebuie platit oare....
  • iren: in bucuresti CAR-Purile camataresc pensionarii si le iau casele metoda este simpla ii aduc in imposibilitate de...
  • Ovidiu Nicolaescu: Similar cu ce a patit un realizator TV care investiga un subiect similar dar in Bucegi… Se...