|

UPDATE: Căpitanul George Vacariu, doborât de singurătate. Biletul de adio are nouă pagini. Un combatant pe frontul din Afganistan a renunțat la viață

george vacariu

UPDATE: Căpitanului George Vacariu a explicat pentru ce recurge la gestul extrem al sinuciderii în cele nouă pagini ale biletului de adio găsit pe bancheta din dreapta față a mașinii sale, alături de chei și portofelul cu acte și bani. A lăsat să se înțeleagă că divorțul de șoția la care ținea foarte mult, produs imediat după întoarcerea din Afganistan l-a afectat iremediabil.

Ieri, cadavrul a fost necropsiat, iar legiștii spun că, cel mai probabil, bărbatul s-a sinucis duminică.

Tânărul nu a creat probleme la unitatea militară din Brăila unde lucra. El nu a dat de înțeles că este depresiv și nici că are probleme.

Constantin George Vacariu a terminat Academia Forțelor Terestre „Nicolae Bălcescu” ca șef de promoție, la arma Geniu.

A.S.

Un militar brăilean în vârstă de 32 de ani a fost găsit spânzurat într-o pădure din județul Vrancea în cursul zilei de luni, 28 aprilie 2014.

Trupul neînsuflețit al lui George Constantin Vacariu, din municipiul Brăila, căpitan la UM 1294 Geniu( Pontonieri)din Garnizoana Brăila, a fost descoperit într-o pădure de pe raza comunei Vidra, la limita cu Vizantea Livezi.

Poliţiştii din Vidra au fost sesizaţi despre faptul că într-o lizieră de pe marginea DJ 205 E Vidra – Vizantea Livezi se află un bărbat spânzurat de un copac.
Cu ocazia cercetării la faţa locului, persoana a fost identificată ca fiind Vacariu Constantin-George, de 32 ani, din municipiul Brăila, care figura ca fiind dispărut din data de 23.04.2014.

La o distanţă de aproximativ 100 m pe marginea DJ 205 E, a fost găsit autoturismul marca Ford proprietatea persoanei decedate. Pe bancheta din dreapta faţă a autoturismului a fost găsit un înscris în care sunt explicate explică motivele sinuciderii. Potrivit informațiilor de la anchetatori, în biletul de adio brăileanul și-a cerut scuze pentru gestul său, motivând că ”Trebuie să-l facă” și a cerut să-i fie anunțată familia.

Anchetatorii au declarat presei că dispariția sa fusese reclamată Poliției pe 23 aprilie, de mama sa,  deși ofițerul îi spusese că se duce la o mânăstire din Vrancea.

George C. Vacariu divorțase după întoarcerea dintr-o misiune în Afganistan și locuia împreună cu mama sa. Luni, nu se prezentase la unitate iar după câteva ore superiorii săi au fost  informați despre decesul căpitanului.
La examinarea sumară a cadavrului nu au fost observate urme vizibile de violență.

Cadavrul a fost dus la Serviciul de Medicină Legală Vrancea pentru efectuarea necropsiei
În cauză a fost  deschis un dosar penal anchetatorii urmând a stabili, după primirea raportului medico-legal, circumstanțele morții  tânărului ofițer brăilean. Cercetările sunt continuate în vederea stabilirii cu exactitate a modului de producere a evenimentului.

Andri Voicast

URL scurt: http://braila24.ro/?p=38742

avatar Publicat de pe 30 Apr 2014. Publicat in BREAKING NEWS, EVENIMENT. Poti urmari orice raspuns la acest articol prin RSS 2.0.

2 comentarii pentru “UPDATE: Căpitanul George Vacariu, doborât de singurătate. Biletul de adio are nouă pagini. Un combatant pe frontul din Afganistan a renunțat la viață”

 1. CAPRITA VASILICA
  avatar

  Dumnezeu sa-l ierte !
  O cunosc pe mama lui, Maria, ortodoxa convinsa ! Privesc fotografia din care imi zambeste un tanar frumos si optimist! Ce bine seamana cu mama sa la chip!
  Fiul meu juca fotbal in copilarie si adolescenta cu el (fiul imi spune ca George avea o cultura vasta!) si alti tineri, prieteni si vecini de bloc. Acum, copiii deveniti adulti, raspanditi cu serviciul in tara, se straduie sa-i aduca un ultim omagiu prietenului lor din copilarie, din Braila.
  Vestea aceasta m-a intristat si durerea mamei este incomensurabila totdeauna!
  SINCERE CONDOLEANTE FAMILIEI INDOLIATE !

 2. cristina vacariu
  avatar

  Vinovat de moartea fratiorului meu este Domnul Colonel Vacariu, adica tata. Din copilarie am fost supusi violentei fizice si psicologice. Aproape in fiecare zi canc se intorcea de la sevici nervos ne lovea in cap si ne batea cu, catarama de la uniformz militara. Mereu ne spunea ca eu o sa ajung o vanzatoare la taraba si Georgica un spargator de masini. Oare ce vina am avut noi sa avem un tata violent? Dar asa a fost si el crescut. Dumnezeu sa te ierte Georgica, te iubesc mult. Pentru tata…fericire alaturi de minunata ta noua familie.

Lasa un raspuns

Comentate recent

 • piese auto ieftine: Nu există o soluție ieftină în adevăratul sens al cuvântului. Există soluția cumpărăturilor...
 • cristina vacariu: Vinovat de moartea fratiorului meu este Domnul Colonel Vacariu, adica tata. Din copilarie am fost...
 • Florea: Locuiesc la casa apa de ploaie se duce in pamint nu se scurge in canalizare atunci de ce trebuie platit oare....
 • iren: in bucuresti CAR-Purile camataresc pensionarii si le iau casele metoda este simpla ii aduc in imposibilitate de...
 • Ovidiu Nicolaescu: Similar cu ce a patit un realizator TV care investiga un subiect similar dar in Bucegi… Se...