|

UPDATE. Conpet Cireşu – Oțelul II Galați 1-5 ( 1 – 1 ). Cronica meciului

conpet ciresuUPDATE. Vreme superba pentru fotbal, marţi după amiază la Brăila, pe stadionul „Municipal au venit peste 100 de spectatori, record de asistenţă pentru Conpet Cireşu,  pentru a urmări meciul din play-outul seriei a doua din liga a treia dintre Conpet Cireşu şi Oţelul II Galaţi.

Deşi se aflau la egalitate  perfectă înaintea acestui meci, 21 de puncte si dolaveraj 22-15, „satelitul”oţelarilor gălăţeni s-a impus cu un categoric 5-1 (1-1).

Partida dintre cele două formaţii a fost dominată clar de gălăţenii care nu au dat nicio şansă grupării antrenate de Vasile Darie.

Gălăţenii au demonstrat încă din debutul meciului cine este „şeful” iar în minutul7, „capul” lui Adăscăliţei a lovit bara transversală a lui Soare, după lovitura decolţ executată deRusu! Apoi Ilie a şutat de la 30 de metri dar portarul brăilean a reţinut fără probleme (min27). După o dominare aprope sufocantă, echipa antrenată de Constantin Scumacher reuşit să marcheze primul gol: Răgălie a şutat destul de anemic de la25 demetri, portarul brăilean se gândea la „nemurirea sufletului” şi mingea s-a dus în plasă: 0-1!

Replica palidă a brăilenilor a venit în min. 36, dar şutul lui Nicoliţă de de la 6-7 metri, din unghi este respins de pe linia porţii de Gâţă!  Apoi a venit rândul lui Gherasim să comită o gafă de proporţii: Bogoş a executat rapid o lovitură liberă de la 40 de metri, a aruncat mingea în careul gălăţean, portarul oţelului „face” un ou de struţ, şi mingea trece pe sub el în plasă: 1-1!

Până la pauză nu se mai întâmplă nimic notabil şi brăilenii intră la cabine cu un nesperat rezultat de egalitate.

La reluarea jocului, pe teren nu există decât o singură echipă, cea a Oţelului II, iar într-un interval de 14 minute, Adăscăliţei reuşeşte hat-trikul!

Mai întâi gălăţeanul a şutat de la 10-11 metri, pe colţul lung, în poarta unui Soare lăsat fără replică: 1-2 (min 59)apoi acelaşi jucător a a pătruns pe partea dreaptă şi a tras pe colţul lung al porţii brăilene fără speranţe pentru Soare: 1-3 (min. 70).

Peste numai alte 3 minuteAdăscăliţei reia din „prima” o pasă venită de la Constantinescu desăvârşindu-şi opera: 1-4 (min. 73).

„Cireşarii” sunt în corzi şi Lupu trimite mult peste poartă o minge venită de la Crăciun (min. 76). Dar recitalul gălăţenilor avea să se încheie abia în min. 88, atunci când Codreanu a lobat o minge peste Vasilache de la marginea careului, şi a stabilit rezultatul final: 1-5!

După meci, Vasile Darie ne-adeclarat supărat: „Victoria gălăţenilor nu poate fi pusă niciun moment la îndoială, pentru că au fost mai buni! Dar cred că scorul la care au câştigat a fost prea mare! Am pierdut o bătălie dar nu şi războiul, deoarece încă avem mari şanse de a evita retrogradarea! Mai sunt destule jocuri, şi sper ca băieţii mei să nu mai repete un astfel de joc, dacă mai vor să joace în liga a treia!”

Conpet Cireşu – Oţelul II Galaţi  1-5 (1-1)

Bogoş (42)/ Răgălie (32), Adăscăliţei (59, 70, 73), I. Codreanu (88)

Conpet Cireşu: Soare (min. 57: Vasilache) – Dumitraşcu, Preda, Stănciulescu, Cireaşă (min. 79: Colilie) – Bogoş (min. 57: Lupu) Crăciun, Balaban  – Ghe. Marcel (min. 65 (Niţă); St. Nicoliţă, Radu. Antr: Vasile Darie şi Ionel Ivan.

Oţelul II: Abraham – Marus, Gâţă, Miron, Răgălie – Dajboc (min. 87: Bucur), Ilie (min. 75: Onea), Adăscăliţei (min. 78: Vasilache), Pungă – Rusu (min. 78: I. Codreanu), Constantinescu. Antr. Constantin Schumacher.

Cartonaşe galbene: Crăciun/ Marus

Au arbitrat foarte bine: Cion Marodin (Bucureşti), ajutat de asistenţii

Mihai Ungureanu (Bucureşti) şi Gabriel Boncz (Ilfov)

Noni Moldoveanu

UPDATE: Marți după amiază, cu începere de la ora 18, pe stadionul „Municipal” din Brăila, a avut loc partida din cadrul etapei a patra din play-out-ul ligii a treia la fotbal dintre Conpet Cireşu şi Oţelul II Galaţi.

Din păcate, gălățenii s-au dovedit superiori și au învins cu 5-1.

Vom reveni cu cronica meciului.

Noni Moldoveanu

Înaintea acestui meci foarte important, ambele formaţii se află la egalitate perfectă în clasamentul play-outului, având câte 21 de puncte, dar şi acelaşi golaveraj: 22-15. Jocul direct poate fi decisiv pentru salvarea de la retrogradare, în cazul unui succes brăilenii jucând încă un sezon în în eşalonul trei al fotbalului românesc.

În vederea acestui obiectiv, Vasile Darie, antrenorul de la Conpet, are la dispoziţie întreg lotul de jucători.  Antrenorul brăilean crede că-şi poate cîştiga toate punctele puse în joc: „ Ne aşteaptă un meci destul de greu, cu o echipă foarte bună care a zdrobit practic pe Callatis Mangalia în etapa de vineri în care noi am stat! Sunt convins că băieţii mei vor face tot ceea ce le stă în puteri să câştige pentru a nu mai emoţii în meciurile viitoare.”

Aşa că mâine după amiază, în cazul unui succes, brăilenii se pot considera scăpaţi de retrogradare chiar dacă mai sunt destule jocuri până la finalul sezonului!

Am încercat să aflăm şi numele arbitrilor care vor conduce partida de mâine, dar până la apariţia acestor rânduri, aceştia nu au fost (încă!) desemnaţi de comisia de arbitri din cadrul FRF!

Dar indiferent de numele lor, suntem convinşi că „cireşarii” for face un joc bun pe măsura aşteptărilor, şi vor reuşi să-şi treacă în cont toate punctele puse în joc!

Tot astăzi se mai joacă play-outul  seriei a doua: Callatis Mangalia – Sporting Lieşti, iar Rapid Feteşti Feteşti va sta deoarece Progresul Cernica s-a retras

Noni Moldoveanu

URL scurt: http://braila24.ro/?p=38962

avatar Publicat de pe 6 Mai 2014. Publicat in BREAKING NEWS, EVENIMENT, GALERIE MULTIMEDIA, SPORT. Poti urmari orice raspuns la acest articol prin RSS 2.0.

Lasa un raspuns

Comentate recent

  • piese auto ieftine: Nu există o soluție ieftină în adevăratul sens al cuvântului. Există soluția cumpărăturilor...
  • cristina vacariu: Vinovat de moartea fratiorului meu este Domnul Colonel Vacariu, adica tata. Din copilarie am fost...
  • Florea: Locuiesc la casa apa de ploaie se duce in pamint nu se scurge in canalizare atunci de ce trebuie platit oare....
  • iren: in bucuresti CAR-Purile camataresc pensionarii si le iau casele metoda este simpla ii aduc in imposibilitate de...
  • Ovidiu Nicolaescu: Similar cu ce a patit un realizator TV care investiga un subiect similar dar in Bucegi… Se...