|

Video. Simona Drăghincescu, o valoare locală pe listele PDL. Blaga: Competența, criteriul care a stat la baza întocmirii listei

Simona DraghincescuPDL a depus, duminică, listele pentru alegerile europarlamentare la Biroul Electoral central, relatează B1 TV.

Președintele PDL, Vasile Blaga a declarat, duminică, după depunerea listei de candidați pentru alegerile europarlamentare la BEC, că la baza întocmirii acestei liste a stat competența.

”Am depus astăzi (n.r. duminică) lista noastră de candidați pentru Parlamentul European, însoțită de aproape 300 mii semnături ultraverificate. Ariteriul de bază care a stat la întocmirea listei este competența. Pe listă figurează oameni cu multă experiență în PE”, a afirmat Blaga.

”Acești oameni se vor bate pentru România, pentru români, vor încerca să aducă Europa în fiecare casă de români. Așa cum au făcut-o de fiecare dată, vor lupta pentru România pentru că dorim să fim egali cu Europa și egali în Europa”, a explicat liderul PDL.

”Pornesc cu multă încredere pentru că suntem cei mai buni și am dovedit-o anul trecut. Deja am dovedit, prin fapte și ca atare nu facem promisiuni deșarte. Apărăm interesele României în UE. Îmi doresc ca România să fie respectată și să aibă onoare în UE”, a declarat și Monica Macovei, care se află pe primul loc pe lista PDL.

”Voi lupta umăr la umăr lângă colegii mei. Vom câștiga această competiție pentru că avem cei mai buni oameni și cele mai bune soluții penru români”, a spus și Cătălin Predoiu.

Vasile Blaga a precizat că speră să ducă în Parlamentul Europan 7-8 parlamentari, ”însemnând undeva la 20%”.

Victor Negroponte

Victor Negroponte

URL scurt: http://braila24.ro/?p=36747

avatar Publicat de pe 24 Mar 2014. Publicat in GALERIE MULTIMEDIA. Poti urmari orice raspuns la acest articol prin RSS 2.0.

Un comentariu pentru “Video. Simona Drăghincescu, o valoare locală pe listele PDL. Blaga: Competența, criteriul care a stat la baza întocmirii listei”

  1. Tara este un dezastru, cu cel mai mic PIB pe cap de locuitor din UE si comunistii astia nu stiu decat de listele pentru ciolan.

Lasa un raspuns

Comentate recent

  • piese auto ieftine: Nu există o soluție ieftină în adevăratul sens al cuvântului. Există soluția cumpărăturilor...
  • cristina vacariu: Vinovat de moartea fratiorului meu este Domnul Colonel Vacariu, adica tata. Din copilarie am fost...
  • Florea: Locuiesc la casa apa de ploaie se duce in pamint nu se scurge in canalizare atunci de ce trebuie platit oare....
  • iren: in bucuresti CAR-Purile camataresc pensionarii si le iau casele metoda este simpla ii aduc in imposibilitate de...
  • Ovidiu Nicolaescu: Similar cu ce a patit un realizator TV care investiga un subiect similar dar in Bucegi… Se...