|

Week- end Magic la Teatrul Maria Filotti

afis_casa_print-copy_resize

Teatrul Maria Filotti pregătește un nou weekend cultural plin de surprize. Astfel, sâmbătă, 8 martie de la ora 17.00, în Sala Studio este programat spectacolul „Casa” de Evgheni Grîșkoveț, regizat de Sânziana Stoican, un text de o extraordinară actualitate, specific dramaturgiei ruse, un excelent amestec între comic și dramatic, așa cum este și viața sub toate aspectele ei. 

De precizat este faptul că acest spectacol produs de teatrul brăilean a fost rezervat și achiziționat de Primăria orașului Făurei, un dar pentru doamne și domnisoare, de Ziua tuturor femeilor.
Tot sâmbata, 8 martie, de la ora 12.00, la Sala Mare, cei mici,cât și părinții, vor putea aprecia varianta de turneu a spectacolului Bagheta magică, reprezentație ce va beneficia de participarea extraordinară a marelui magician Andrei Teașcă, regizorul spectacolului și inventatorul Teatrului de magie din România.
Duminică, de la ora 18.00, la Sala Mare poate fi vizionat spectacolul „O scrisoare pierdută” de I.L. Caragiale, regia Lucian Sabados, un titlu produs în anul 2011, modificat substanțial în 2013, un spectacol care și-a regăsit energia vitală și mai ales susținătorii, un spectacol privit cu interes și primit cu mare plăcere.

Tudorița Tarnița

URL scurt: http://braila24.ro/?p=35585

avatar Publicat de pe 7 Mar 2014. Publicat in ACTUALITATE, Arta. Poti urmari orice raspuns la acest articol prin RSS 2.0.

Lasa un raspuns

Comentate recent

  • piese auto ieftine: Nu există o soluție ieftină în adevăratul sens al cuvântului. Există soluția cumpărăturilor...
  • cristina vacariu: Vinovat de moartea fratiorului meu este Domnul Colonel Vacariu, adica tata. Din copilarie am fost...
  • Florea: Locuiesc la casa apa de ploaie se duce in pamint nu se scurge in canalizare atunci de ce trebuie platit oare....
  • iren: in bucuresti CAR-Purile camataresc pensionarii si le iau casele metoda este simpla ii aduc in imposibilitate de...
  • Ovidiu Nicolaescu: Similar cu ce a patit un realizator TV care investiga un subiect similar dar in Bucegi… Se...